Fekete Kandalló
Fekete Kandalló
Fekete Kandalló

Fekete Dániel
Cserépkályha és kandalló építő mester

Minőségi kandallók és cserépkályhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata alapján a gyakorlatban jól bevált hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű, illetve kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűztérbetéteket használok munkám során, így lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló lelke, nélküle csak egy szép darab, ami nem a rendeltetését hivatott ellátni.

Így a hatásfoka akár a 80 % -ot is eléri, amivel egy 370 köbméteres helységet is fel lehet fűteni kevés tűzifa felhasználásával. A kandallók külső megjelenése is fontos számomra, ezért minőségi burkolóanyagokat használok, ami lehet márvány, mészkő, dísztégla, kályhacsempe, díszkő vagy amit megálmodott a kedves megrendelő. Keressen fel és találjuk ki együtt, milyen kandalló illik Önhöz a legjobban!

Fekete Kandalló

Termékek

Kandalló építés, Cserépkályha építés, kerti konyha építés az egész országban. Több tízéves szakmai múlttal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy professzionális kiszolgálást tudunk nyújtani!
+36 70 263 33 94

Vízteres kandallók

Mikor az ember egy vízteres kandalló mellett  teszi le voksát, akkor elsőre nyilván csak a légfűtéses változatokkal szembeni árkülönbség tűnik fel számára.

A kérdés azonban, hogy miért is fizessek többet, miért érheti meg nekem egy vízteres kandalló?

 Amit a vízteres kandallókról tudni kell 

A vízteres kandallók, mint tudjuk a lakás levegőjét közvetetten képesek felfűteni, hiszen a kandalló tűzterében lobogó tűz az épület vízteres rendszerében keringő vizet melegíti. Ennek az egyik legnagyobb előnye egy légfűtéses rendszerhez képest, hogy egy vízteres kandalló sokkal tovább képes meleg levegővel ellátni a lakást, még a tűz kialvása után is. Egy nagyobb teljesítményű vízteres kandalló ráadásul arra is alkalmas, hogy egy puffer tartály beszerelésével, a lakás felfűtése mellett, az otthon használati meleg vizet is előállítsa. A vízteres kandallók beépítése ráadásul, feltéve hogy a lakásban már van kiépített radiátoros rendszer, egyszerűbb is, hiszen nem kell külön légcsatornákat kiépíteni a meleg levegő elvezetéséhez mégis az egész otthon fűtése megoldható.

Fekete Dániel - Cserépkályha és kandalló építő mester

2111 Szada Corvin u. 18.

Mobil: 06-70-263-33-94

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.