Fekete Kandalló
Fekete Kandalló
Fekete Kandalló

Fekete Dániel
Cserépkályha és kandalló építő mester

Minőségi kandallók és cserépkályhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata alapján a gyakorlatban jól bevált hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű, illetve kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűztérbetéteket használok munkám során, így lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló lelke, nélküle csak egy szép darab, ami nem a rendeltetését hivatott ellátni.

Így a hatásfoka akár a 80 % -ot is eléri, amivel egy 370 köbméteres helységet is fel lehet fűteni kevés tűzifa felhasználásával. A kandallók külső megjelenése is fontos számomra, ezért minőségi burkolóanyagokat használok, ami lehet márvány, mészkő, dísztégla, kályhacsempe, díszkő vagy amit megálmodott a kedves megrendelő. Keressen fel és találjuk ki együtt, milyen kandalló illik Önhöz a legjobban!

Fekete Kandalló

Termékek

Kandalló építés, Cserépkályha építés, kerti konyha építés az egész országban. Több tízéves szakmai múlttal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy professzionális kiszolgálást tudunk nyújtani!
+36 70 263 33 94

Kandallók többfélék lehetnek. Ön már tudja milyen kandallót tervez?

Amikor az ember kandalló vásárláson töri a fejét, általában vásárlóink úgy érkeznek hozzánk, hogy a weboldalon kiválasztották a megfelelő típust.

Nem gond, ha úgy keres meg bennünket, hogy nincs ötlete, igyekszünk olyat választani ami csodás ékszere lesz az ön otthonának.

Fatüzeléses kandalló adja a nappali kellemes melegét

A legelterjedtebbek a fatüzeléses, hagyományos kandallók. Vannak azonban gáztüzeléses kandallók is elég szép számmal. Ezek a gázkandallók elsősorban vezetékes gázzal működnek, de PB gázpalackról működtethetők is vannak közöttük. Emellett még akadnak olyanok is akik az elektromos árammal működő kandallókat használják.

Mit érdemes tudni az elektomos kandallóról? 

Az elektromos kandallók lehetnek hőtermelők és olyanok is, amelyek csak a lobogó tűz látványát imitálják melegítés nélkül. Ez azért így már elég illúziót romboló pótszer lehet. A beépítésük viszont viszonylag egyszerű. „Csak” az elektromos tüzeléshez szükséges áramellátást kell biztosítani.

Minden amit a gáztüzelésű kandallókról tudni kell

A gáztüzeléses kandallók beépítésekor már több fontos szempont van. A jogszabályok szerint nálunk csak zárt égéstérben működő, betétes gázkandalló építhető. A gáztüzelésű kandalló lehet olyan, amelyik a belső levegőből nyeri az égéshez szükséges oxigént. Viszont vannak olyanok is, amelyek kívülről, a szabad ég alól kapják az égéshez szükséges levegőt. A kémény bekötéséhez a gázszolgáltató és a kéménysepréssel foglalkozó szolgáltató engedélyére is szükség van.

 

Fekete Dániel - Cserépkályha és kandalló építő mester

2111 Szada Corvin u. 18.

Mobil: 06-70-263-33-94

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.