Fekete Kandalló
Fekete Kandalló
Fekete Kandalló

Fekete Dániel
Cserépkályha és kandalló építő mester

Minőségi kandallók és cserépkályhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata alapján a gyakorlatban jól bevált hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű, illetve kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűztérbetéteket használok munkám során, így lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló lelke, nélküle csak egy szép darab, ami nem a rendeltetését hivatott ellátni.

Így a hatásfoka akár a 80 % -ot is eléri, amivel egy 370 köbméteres helységet is fel lehet fűteni kevés tűzifa felhasználásával. A kandallók külső megjelenése is fontos számomra, ezért minőségi burkolóanyagokat használok, ami lehet márvány, mészkő, dísztégla, kályhacsempe, díszkő vagy amit megálmodott a kedves megrendelő. Keressen fel és találjuk ki együtt, milyen kandalló illik Önhöz a legjobban!

Fekete Kandalló

Termékek

Kandalló építés, Cserépkályha építés, kerti konyha építés az egész országban. Több tízéves szakmai múlttal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy professzionális kiszolgálást tudunk nyújtani!
+36 70 263 33 94

Hova kerül a kandalló?

Drága leendő kandalló tulajdonos. Gondolkozott már azon, hova rakná a legszívesebben kandallóját?

A nappali közepébe, amit télen majd körbeülnek közben a forralt bort, forró csokoládét kortyolgatják a családdal? Az utóbbi időben előfordult, hogy valaki a hálószobába kérte, de előfordult már olyan is, aki az előszoba közepére szerette volna. Mi azért javasolnánk, hogy a nappaliba kerüljön! 

Kandalló a nappaliban

A kandalló pontos helye a nappali kiemelt, központi helyén van. A sistergő, lobogó tűz lángja akkor érvényesül, ha jól látszik a nappali minden pontjáról, ezért lehetőleg a nappali közepe felé nézzen. Legjobban úgy érvényesül a nappali fő helyére állított kandalló, ha elé kerül a meghitt és baráti beszélgetések helye, az ülőgarnitúra a fotelekkel.

Belehet építeni a kandallót úgy is, hogy a házunk már teljesen készen van? 

A válaszunk: persze, természetesen. Bár a kandalló beépítésre persze érdemes már a ház megtervezésekor gondolni, mert a kandallóhoz kéményre is szükség van, ezért a nappali központi helyének ott kell lenni, ahol a kéményt is fel lehet húzni a kandallóhoz.

Ha a dolgozószobájába fog építeni egy kandallót, akkor ott is ezeket a szempontokat tartsa szem előtt a kandalló elhelyezésekor.

Fekete Dániel - Cserépkályha és kandalló építő mester

2111 Szada Corvin u. 18.

Mobil: 06-70-263-33-94

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.