Fekete Kandalló
Fekete Kandalló
Fekete Kandalló

Fekete Dániel
Cserépkályha és kandalló építő mester

Minőségi kandallók és cserépkályhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata alapján a gyakorlatban jól bevált hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű, illetve kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűztérbetéteket használok munkám során, így lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló lelke, nélküle csak egy szép darab, ami nem a rendeltetését hivatott ellátni.

Így a hatásfoka akár a 80 % -ot is eléri, amivel egy 370 köbméteres helységet is fel lehet fűteni kevés tűzifa felhasználásával. A kandallók külső megjelenése is fontos számomra, ezért minőségi burkolóanyagokat használok, ami lehet márvány, mészkő, dísztégla, kályhacsempe, díszkő vagy amit megálmodott a kedves megrendelő. Keressen fel és találjuk ki együtt, milyen kandalló illik Önhöz a legjobban!

Fekete Kandalló

Termékek

Kandalló építés, Cserépkályha építés, kerti konyha építés az egész országban. Több tízéves szakmai múlttal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy professzionális kiszolgálást tudunk nyújtani!
+36 70 263 33 94

 

Kandalló árak

Teljesen jogosan merül fel Önben a kérdés, hogy milyen tényező(k)től függenek a kandalló árak, mitől függ a kandalló ár, ha Ön e mellett a - mára már méltán népszerű - fűtési módszer mellett dönt.

Nézzük, mitől függ a kandalló ár. Lássuk a három fő szempontot: 

  1. A kályha vagy tűztér ára

  2. A beépítés ára

  3. Kiegészítő elemek ára

 

Nem mindegy, hogy kandalló kályhát szeretne, vagy beépített tűzteret. Általában az alábbi öt féle igénnyel fordulnak hozzánk az érdeklődők:

  1. Cserépkályhák beépítése

  2. Kandalló beépítése

  3. Tűztér, kandallóbetét bekötése körbeépítés nélkül

  4. Kerti konyhák építése

  5. Egyedi kandalló építés

 

Amennyiben Minket választ, úgy biztosíthatjuk, hogy Ön rosszat nem választ! :) 

Ha további kérdése van, keressen Minket bizalommal!

Fekete Dániel - Cserépkályha és kandalló építő mester

2111 Szada Corvin u. 18.

Mobil: 06-70-263-33-94

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.