Fekete Kandalló
Fekete Kandalló
Fekete Kandalló

Fekete Dániel
Cserépkályha és kandalló építő mester

Minőségi kandallók és cserépkályhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata alapján a gyakorlatban jól bevált hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű, illetve kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűztérbetéteket használok munkám során, így lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló lelke, nélküle csak egy szép darab, ami nem a rendeltetését hivatott ellátni.

Így a hatásfoka akár a 80 % -ot is eléri, amivel egy 370 köbméteres helységet is fel lehet fűteni kevés tűzifa felhasználásával. A kandallók külső megjelenése is fontos számomra, ezért minőségi burkolóanyagokat használok, ami lehet márvány, mészkő, dísztégla, kályhacsempe, díszkő vagy amit megálmodott a kedves megrendelő. Keressen fel és találjuk ki együtt, milyen kandalló illik Önhöz a legjobban!

Fekete Kandalló

Termékek

Kandalló építés, Cserépkályha építés, kerti konyha építés az egész országban. Több tízéves szakmai múlttal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy professzionális kiszolgálást tudunk nyújtani!
+36 70 263 33 94

 

Egyedi tűzterek (Kratki, Benkel)

 

Az innováció a tűzterek esetében is kiemelten fontos. Elhivatottak vagyunk a magas minőség és az egyedi megoldások mellett, mert ennek a kettőnek az ötvözete hozza magával azt a maradandó élményt, melyre minden megrendelő vágyik. Az elmúlt években egyre több egyedi gyártású tűztereink és felszerelhető utó-hőhasznosító termékeink kerültek kifejlesztésre, valamint bővült a vízteres kandallóink választéka is.

Újításainknak köszönhetően modernebb és időtállóbb munkát tudunk kiadni a kezeink közül.

Kratki

Kiváló minőségű és időtálló termékekkel foglalkozó lengyel gyártó, a Kratki. Céljuk, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket állítsák elő kedvező áron, így népszerűsítve magukat Európában. A tervezők elsősorban a gyártás során a felhasználó biztonságát, a magas hatásfokot és az alacsony káros anyag kibocsátást veszik figyelembe. 

 

Kratki Lucy 14 tűztér
További Kratki ajánlatunkból itt tud választani: https://feketekandallo.hu/index.php/tuzterek/kratki/kratki-tuzterek

 

Benkel

A legkorszerűbb fűtéstechnikai újdonságok felé nyitva, cégünk tovább színesítette terméklistáját. Egyedi gyártású tűztereink és felszerelhető utó-hőhasznosító termékeink kerültek kifejlesztésre, valamint bővült a vízteres kandallóink választéka is. Ezen újításaink lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen méretű és energia igényű otthonába a lehető legideálisabb kandallót tudjuk kínálni.

Minden Benkel vízteres kandallóbetét ráköthető egy zárt központi fűtésű rendszerre, a lehető legnagyobb biztonság mellett. Abban az esetben, ha a fűtési kör nyitott, meleg víz előállítására is tudjuk alkalmazni a beépített biztonsági csőkígyót.

Pilis légfűtő kandallóbetét

          További Benkel ajánlatunkból itt tud választani: https://feketekandallo.hu/index.php/tuzterek/benkel

 

Meghitt otthoni hangulat, egyedi kandallóval és cserépkályhával.

 

Az otthon melege felbecsülhetetlen. Egy radiátor sem tudja felvenni a versenyt egy kandalló vagy cserépkályha okozta meghitt hangulattal. A modernizáció rendkívül hasznos és szükségszerű is, de az igazi élmények még mindig felülírják ezeket.

 

Legyen Önnek is az otthona varázslatos!

 

Egyedi formavilágú és elegáns tervezésű cserépkályhák, kandallók varázsolják meghitté a téli estéket és teszik széppé a viharos napokat. 

 

Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Személyesen: 2111 Szada Corvin u. 18.

Telefonon: 06-70-263-33-94

E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.