Fekete Kandalló
Fekete Kandalló
Fekete Kandalló

Fekete Dániel
Cserépkályha és kandalló építő mester

Minőségi kandallók és cserépkályhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata alapján a gyakorlatban jól bevált hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű, illetve kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűztérbetéteket használok munkám során, így lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló lelke, nélküle csak egy szép darab, ami nem a rendeltetését hivatott ellátni.

Így a hatásfoka akár a 80 % -ot is eléri, amivel egy 370 köbméteres helységet is fel lehet fűteni kevés tűzifa felhasználásával. A kandallók külső megjelenése is fontos számomra, ezért minőségi burkolóanyagokat használok, ami lehet márvány, mészkő, dísztégla, kályhacsempe, díszkő vagy amit megálmodott a kedves megrendelő. Keressen fel és találjuk ki együtt, milyen kandalló illik Önhöz a legjobban!

Fekete Kandalló

Termékek

Kandalló építés, Cserépkályha építés, kerti konyha építés az egész országban. Több tízéves szakmai múlttal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy professzionális kiszolgálást tudunk nyújtani!
+36 70 263 33 94

A gázkandallókat már megjelenésük óta az egyik leglátványosabb és legkényelmesebb kandallótípusként tartják számon a kandalló tulajdonosok és a szakemberek egyaránt. Arra keressük a választ, hogy miért is olyan közkedvelt ez a kandallótípus?

A gázkandalló elévülhetetlen érdemei

A gázkandallók egyik legnagyobb előnye, hogy úgy élvezhetjük otthonunkban a tűz melegét és látványát, hogy rengeteg időt spórolunk meg, mivel a tűz meggyújtásához egyetlen egy hasáb fára sincs szükségünk. Nem kell azzal foglalkoznunk, hogy kellő mennyiségű fát vegyünk, szállítsuk haza vagy gyűjtsünk. Emellett minden kellemetlenség nélkül zajlik a tűz begyújtása, nem kell megküzdenünk az tűzgyújtással járó nehézségekkel. A harmadik és szintén nagyon kellemes meglepetés egy kandallónál, hogy a gázkandalló esetében nem kell küzdenünk annak takarításával sem.

A gázkandalló jellemzői

A gázkandalló az egyik legkönnyebben kezelhető típus, mindemellett abszolút biztonságos is. Kimagasló minősége lassú amortizációt, tartósságot kölcsönöz a kandallónknak. Az egyik legkorszerűbb kandalló mind közül, pont emiatt kényelmesen élvezhetjük melegét. Nagyon költséghatékony, így használatával spórolhatunk is akár!

Fajtái

A gázkandallók palettája elég széles, hiszen igényeink szerint választhatunk hatalmas panoráma kandallók, sarokkandallók, kétoldalas kandallók, illetve a szabadon álló kandallók közül is akár.

A gázkandalló tökéletes választás lehet

Egy gázkandalló testhezálló lehet passzív házakba vagy akár belvárosi lakásokba is. A külsejüket tekintve a legmodernebb típus, szinte szemet gyönyörködtető vonalvezetéssel bírnak, ezekkel a kandallókkal a legminimalistább elképzeléseket is meg lehet valósítani. Nem mellesleg pedig kitűnő ár-érték arányú kandalló.