Fekete Kandalló
Fekete Kandalló
Fekete Kandalló

Fekete Dániel
Cserépkályha és kandalló építő mester

Minőségi kandallók és cserépkályhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata alapján a gyakorlatban jól bevált hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű, illetve kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűztérbetéteket használok munkám során, így lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló lelke, nélküle csak egy szép darab, ami nem a rendeltetését hivatott ellátni.

Így a hatásfoka akár a 80 % -ot is eléri, amivel egy 370 köbméteres helységet is fel lehet fűteni kevés tűzifa felhasználásával. A kandallók külső megjelenése is fontos számomra, ezért minőségi burkolóanyagokat használok, ami lehet márvány, mészkő, dísztégla, kályhacsempe, díszkő vagy amit megálmodott a kedves megrendelő. Keressen fel és találjuk ki együtt, milyen kandalló illik Önhöz a legjobban!

Fekete Kandalló

Termékek

Kandalló építés, Cserépkályha építés, kerti konyha építés az egész országban. Több tízéves szakmai múlttal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy professzionális kiszolgálást tudunk nyújtani!
+36 70 263 33 94

 Kerti konyhák

Kevés olyan kertes házban élő ember élhet, aki titkon (vagy nyíltan) ne vágyna egy szép kerti konyhára, ahol a szabad hétvégéin értékes időt tölthet el a családja vagy a barátai körében sok-sok finom étel társaságában. Talán nem is véletlen, hogy egyre népszerűbbek az ilyen kertbe kihelyezett konyhák.

A kerti konyhák közösségteremtő szerepe

A kerti grillezők és tűzrakóhelyek lassan a kertes családi házak elengedhetetlen kiegészítői, azonban egyre gyakrabban találkozhatunk szebbnél-szebb komplett kerti konyhákkal és ez egyáltalán nem véletlen.  A kertben vagy a szabadban való főzés nem csupán az egyébként csodás ízélményeket rejti magában, annál jóval mélyebb dolog bújik meg a felszín alatt. Az egyre fogyó szabadidőnk miatt sokkal jobban tudjuk értékelni azokat a szabadnapokat, amiket a családunkkal vagy a barátainkkal tölthetünk. Kiváló programötlet lehet a kerti sütögetés vagy főzőcskézés, ha otthon,jó hangulatban és finom ételekkel szeretnénk minőségi időt eltölteni szeretteinkkel. 

A kerti konyhák előnyei

Ahogy minden, úgy a kerti konyhák is sok-sok előnnyel bírnak. A következőkben ezekből fogunk párat górcső alá venni.

Kerti konyha, azaz főzés a szabadban

A zárt terekben, konyhákban való főzéssel szemben nagy-nagy előnnyel indulnak a kerti konyhák, mivel az eleinte jóleső, ínycsiklandó illatok a házban később kellemetlenné válhatnak, ha nincs lehetőségünk megfelelően kiszellőztetni. Ezzel szemben a kültéri sütés-főzés semmilyen gondot nem okoz később az ingatlanon belül. A kertben nyugodtan főzőcskézhetünk órákon keresztül, az illatokra és szagokra érzékenyebbeket sem fogja zavarni később az általunk elkészített ételek illata. 

A kerti konyhában való főzés kiváló program

Korábban már esett szó a a kerti konyhák közösségteremtő szerepéről, ugyanakkor érdemes még egyszer megemlíteni, hogy milyen szórakoztató és szép emlékeket gyűjthetünk be az ehhez hasonló programok szervezésével. A családok és barátok napestig beszélgethetnek vagy társasjátékozhatnak a szabadban, ami lássuk be nem egy utolsó programötlet.